Moartea: experiență și terapie. Atelier de dezvoltare personală, 12-13 august 2023

Moartea reprezintă pentru foarte mulți oameni un fel de ființă infernală, care stârnește multe frici și neliniști. Damnată sau respectată cu teamă, demonizată sau ocolită prin magie, moartea constituie în adevăr un ajutor în munca de dezvoltare personală și spirituală a omului. Vă invit astfel la un atelier dedicat acestei teme fundamentale din viața noastră, pentru a ne întâlni cu umbrele personale, spre a dezvolta semințe noi de sens, profunzime și responsabilitate pentru sarcinile noastre de destin.

Atelierul presupune o serie de exerciții de dezvoltare personală și spirituală care ne vor conduce la o înțelegere mai profundă asupra vieții și morții, ca etape ale existenței individuale și sociale, și ne vor îndruma spre depășirea unor limitări, prejudecăți sau temeri individuale.

Locurile disponibile se vor ocupa în ordinea înscrierii.

Când

Seminarul se va desfășura sâmbătă, între orele 10:00 și 17:00 și duminică, între orele 10:00 și 13:00, având o durată de nouă ore.

Cost

Atelierul are onorariul de 450 lei. Există un loc redus (300 lei), pentru persoane aflate în situații financiare dificile.

Unde

Evenimentul se va desfășura fizic în București și online.

Pentru înscrieri trimiteți un email la adresa contact@sebastianstanculescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *