Termeni de utilizare

Regulament privind termenii și condițiile legale de utilizare a site-ului sebastianstanculescu.ro

Art. 1. Site-ul www.sebastianstanculescu.ro este operat și administrat de NSP GLOBAL SRL, Sector 3, Bucuresti, CUI 47513070, J40/1333/2023. Utilizarea site-ului (care include navigarea, accesul sau participarea la formările organizate de noi) reprezintă un acord implicit pentru respectarea termenilor și condițiilor cuprinse în prezentul Regulament, cu toate efectele și consecințele legale care decurg din aceasta, conform prevederilor legale în vigoare.

Art. 2. Administratorul site-ului își rezervă drepturile de a modifica în orice moment conținutul acestui Regulament, fără notificarea prealabilă a beneficiarilor site-ului, denumiți in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor noastre, pentru a le putea consulta din meniul principal de navigare a site-ului.

Art. 3. Continutul postat pe acest site nu poate fi reprodus, distribuit sau utilizat în alte scopuri în afara lecturii personale,  conform reglementărilor  legale in vigoare. Extragerea informațiilor publicate pe acest site sau utilizarea în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate legal sau cu scopul vânzării ori licențierii fără consimțământul scris al titularilor drepturilor de autor constituie o încălcare a termenilor și condițiilor prevăzute de legea drepturilor de autor și de proprietate intelectuală. Toate formările sunt proprietatea noastră exclusivă, fiind protejate de legile dreptului de autor, confidențialitate și protecția datelor Legea nr. 8/1996 (republicată); Directiva CE 24/2006 și Legea nr. 363/2018. Nicio înregistrare audio sau video a conținuturilor nu este permisă participanților pentru protejarea confidențialității colegilor de grup și copyright-ului deținut de Prof  dr  Sebastian Stănculescu, conform legilor în vigoare.

Art. 4. Plata onorariilor pentru formările individuale sau de grup se face prin doar transfer bancar în contul NSP GLOBAL SRL. Plata unui serviciu poate fi rambursată dacă formarea nu este susținută din cauza organizatorului de curs sau dacă participantul nu dorește să participe la formarea achitată și anunță această intenție cu minim 24 de ore înainte de debutul acesteia. Formările se achită integral, nu fracționat, indiferent de numărul de ore la care se va participa.

Art. 5. Formările susținute de noi au programul stabilit cu minim 90 de zile înainte, orice modificare a programului fiind notificată in scris prin căile comunicate de organizator cu minim 72 de ore înainte de desfășurarea unui eveniment. Înscrierile la evenimente se realizează prin trimiterea unui mesaj cu intenția de înscriere la o formare și primirea mesajului de confirmare a participării din partea organizatorului formării, în funcție de programul și de disponibilitatea concretă a locurilor pentru fiecare curs în parte.

Art. 6. Prin folosirea site-ului utilizatorul isi exprimă acordul asupra faptului că prevederile legale în vigoare vor guverna Termenii și condițiile de utilizare, aplicându-se oricăror dispute de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii site-ului sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă iar, dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță la tribunalul din juristricția NSP GLOBAL SRL, în conformitate cu legislația în vigoare.

Art. 7. Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica oricând structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în  totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală  a utilizatorilor.

Dacă aveți întrebări privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.sebastianstanculescu.ro ne puteți contacta la adresa contact@sebastianstanculescu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *