Feedback-uri formări


Feedback

Atmosfera, intimitatea întâlnirilor, noțiunile vaste și bine structurate, predate atât de unitar nouă, unii mai mult sau mai puțin acomodați cu conceptele de psihologie a vârstelor sau cultura religiilor, m-au determinat să rămân și să descopăr mai mult.  (Adina Iliescu, Psiholog, General Manager)

Metoda, harul pedagogic, claritatea și simplitatea expunerilor, profunzimea exercițiilor au constituit pentru mine o descoperire magică. Coborâte de la pupitrul academic la sufletul meu, aceste întâlniri sunt surse de inspirație, elevare interioară și umană, responsabilizare în relația cu ceilalți.(Remus Dan Mitruț, Trainer, profesor și facicliator dezvoltare personală)

Lucrul cu Sebastian Stănculescu la școlile de vară, traininguri și consilierea mă ajută să fac pași autentici în dezvoltarea mea personală. Exercițiile produc efecte profunde în viața interioară deși par foarte simple. Cunoașterea lui Sebastian, înțelegerea, carisma sunt insprații pentru mine sp contribui și eu la viața oamenilor din jurul meu. (Ioana Perieteanu, PsihologProject Manager, trainer, consilier dezvoltare personală)

Participarea la workshopurile și trainingurile lui Sebastian Stănculescu m-a ajutat să descopăr și să înțeleg ce se petrece în adâncurile sufletului și minții mele. Am fost îndrumată să privesc înapoi în viața mea din conștiența nouă a observatorului pentru a dezvolta un management mai bun al vieții mele intra-psihice în așa un mod încât eu însămi să devin mai utilă în viețile celor din jur care au nevoie de ajutor în munca mea cotidiană. Acesta a fost cel mai relevant training de autocunoaștere la care am participat până acum pentru că merge dincolo de conceptele psihologice și atinge straturi experiențiale profunde ale vieții sufletești. Metodele dezvoltării conștienței sunt căi spre vindecare și devenire, căi care ajută omul să își descopere potențialul său cel mai înalt. (Roxana Pană, Psiholog psiho-terapeut, trainer)

Căutarea mea cea mai aprinsă m-a adus la atelierele și cursurile organizate de Sebastian Stănculescu. Ce apreciez cel mai mult este libertatea pe care Sebastian o ofertă tuturor partipanților, indiferent de nivelul lor actual, preocupări, încercări sau cunoaștere. E un adevărat dar să creezi spatțul și să aduni oamenii potriviți împreună. La fel de important a fost mereu pentru mine și felul în care a gestionat planul financiar, acesta fiind mereu catalogat ca un factor ce nu ar trebui să te împiedice în participarea la aceste ateliere minunate. (Ioana Petrescu, Trainer, consilier și Project Manager)

Pentru mine, lucrul împreună a fost important deoarece mi-a completat viziunea de viață. In procesul de creștere personală și chiar în lucru cu clienții mei, am introdus dincolo de analiza dimensiunii umane și dimensiunea spirituală. A apărut astfel un nou grad de conștientizare a existenței și o noua perspectivă. In omul care sunt și uneori în oamenii cu care lucrez, a apărut ceva mai înalt. Dincolo de creșterea personală și profesională, s-a mai întâmplat un lucru important. În grupurile de lucru, am găsit oameni asemeni mie. Și cumva, în momentele aparent dificile, nebune, haotice si fără de sens ale vieții, am găsit un sprijin. A fost, ca și când as fi primit un nou imuls de viață, o nouă speranță, alături de convingerea că nu am fost, nu suntem și nu vom fi niciodată singuri. (Cristina Mirică, Psiholog, trainer)

La grupele de lucru organizate de Sebastian Stănculescu, el reuseste sa mentina viu procesul de cunoastere de sine al fiecărui participant. Așa încât, cunoașterea mediată de el devine o activitate ce solicită întreaga ființă umană pornind de la simțuri – muzică, poezie, pictură, modelaj în lut, elemente de mișcare Bothmer etc. Într-un asemenea cadru, procesul de învățare, care este magistral organizat și condus, duce la îmdreptarea omului înspre umanitate, devenind mai tolerant și mai comunicativ. (Daniela Lazăr, Medicconsilier biografic)

Sebastian Stănculescu a facilitat la training un mediu cald și securizant, deschis împărtășirilor. Cu fiecare curs nou, Sebastian aduce un proces de autocunoaștere tot mai profundă. (Amalia Gabor, Psihoterapeut, consilier biografic)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *