Școala de vară 2019: PUTEREA INTERIOARĂ

PUTEREA INTERIOARĂ Școala de vară 

pentru dezvoltare persona

16 – 21 iulie 2019

 

Dragi prieteni,

Vă invit și în acest an la un seminar pentru dezvoltare personală , unde vom lucra prin tehnici de dezvoltare a conștienței, arte combinate și introspecție pentru a ne apropia de o temă profundă a vieții omenești: Sensul vieții. Această temă a fost propusă ca preocupare a școlii de vară timp de trei ani, acesta fiind anul al treilea din triadă. În 2019 vom lucra asupra puterii interioare a omului.

Structură

Programul presupune participarea la  5 zile de activități intensive, începând cu ora 10:00 și încheindu-se seara, la ora 17:00. Toate evenimentele sunt destinate dezvoltării personale, astfel că experiențele mijlocite de toate atelierele sunt clădite una pe alta, pentru a oferi un sprijin real în dezvoltarea fiecărui participant la finalul celor 5 zile.

Dimineața vom avea un atelier și un curs, iar după-masa un atelier și un curs care presupun în unele zile o drumeție în natură.

Program

09:00-10:00 – Mic dejun

10:00-11:15 – Atelier dezvoltare abilitati sociale

11:30-13:00 – Curs dezvoltare personala I

13:00 – 14:00 – Masa de prânz

14:00-15:15 – Atelier artistic

15:30-17:00 – Curs dezvoltare personala II

19:30 – 20:00 – Cina

După ora 17:00, programul este liber.

Deschiderea scolii de vara va avea loc marți, 16 iulie, la ora 20:00, cu prelegerea „Puterea interioara si fortificarea eului”, iar încheierea va fi duminică, 22 iulie, la ora 14:00, cu prelegerea „Sensul vietii si forta interioara”.

Participare

La acest eveniment pot participa cei care doresc să lucreze la dezvoltarea lor personala pentru a deveni mai buni, mai echilibrati, mai puternici. Pot lua parte la eveniment și persoane care nu au participat anterior la ateliere de dezvoltare personală, cu condiția să aibă peste 16 ani și să ne anunțe la înscriere dacă au probleme de sănătate speciale.

Școala de vară va dura 5 zileLocurile fiind limitate, ele se vor ocupa în ordinea înscrierilor, dupa ce trainerul aproba solicitatarile de participare.

Locație

Evenimentul va avea loc în zona Izvorul Mureșului. Detaliile de participare la scoala de vară vor fi trimise celor înscriși.

Costuri

700 lei Participare/persoană, fără cazare și masă incluse (participantul își asigură singur cazare în zonă).

1300 lei Participare + cazare + masă. Avem un număr fix de 70 de locuri la centrul de agrement care ne-a găzduit și în trecut, locuri care se vor ocupa în ordinea înscrierii. Camerele sunt cu 3 paturi, in condiții decente, pachetul oferit cuprinzand trei mese vegetariene pe zi. Centrul are puține camere cu 2 paturi. Prioritate la camerele cu 2 paturi au părinții cu copii mici. Am convenit, la pachet, ca pentru 125 lei în plus de persoană să poată fi achitat cel de-al treilea pat, de comun acord, beneficiind astfel tot de o cameră cu două locuri, pentru cei care nu doresc doi colegi, ci doar unul.

Înscrieri

Pentru a vă rezerva un loc sau pentru a solicita informații suplimentare vă rugăm trimiteți un email AICI. Datorită specificului activității, locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea înscrierilor.

Pentru rezervarea unui loc se va achita un avans (nerambursabil) in valoare de 300 lei la inscriere.

Organizator și coordonare activități

dr. Sebastian Francisc Stănculescu – trainer, coordonator cursuri dezvoltare personală, psiholog,  autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.