TRAUMA și Chipul traumelor

Formare intensivă

Pentru cine

Înțelegerea traumelor noastre este importantă pentru a construi o viață interioară și exterioară armonioasă. Pentru că îmblânzirea rănilor noastre și dezvoltarea puterii de a le depăși sunt etape necesare dezvoltării personale, vă invit la o formare dedicată lucrului cu traumele și vulnerabilitățile create de evenimentele traumatice ale vieții.
Această formare este utilă și absolvenților formărilor noastre anterioare de autocunoaștere, dezvoltare, traineri sau consilieri, dar și psihologilor sau medicilor.

Cum

Formarea  este formată din trei module de sâmbătă, desfășurate online.

Program

Întâlnirile au loc la sfârșit de săptămână, sâmbătă, cu programul între orele 10:00 și 17:30.

Datele cursurilor sunt stabilite în avans pentru toate modulele, datorită specificului activității fiind importantă parcurgerea în ordine a tuturor modulelor.

Programul training-ului conține trei module:

1. Cine este trauma?

2. Tipuri de traume.

3. Gestionarea, convertirea sau alchimia traumelor.

Programare module:

24.06.2023

Unde

Formarea are loc online, pe platforma Zoom.
În cazul în care nu puteți participa la unul dintre modulele formării, există posibilitatea de a recupera modulul pierdut prin programarea a doua sesiuni individuale de 50 minute în cadrul cărora veți parcurge temele fundamentale ale cursului respectiv cu domnul profesor Stănculescu, pentru a nu rămâne în urmă față de colegii dvs. de grupă.

Înscrieri

Înscrierea la programul de formare se face la inscrieri@sebastianstanculescu.ro.

Pentru mai multe informații trimiteți un email la adresa contact@sebastianstanculescu.ro

Toate formările sunt proprietarea noastră exclusivă, fiind protejate de legile dreptului de autor, confidențialitate și protecția datelor Legea nr. 8/1996 (reublicată); Directiva CE 24/2006 și Legea nr. 363/2018. Nicio înregistrare audio sau video a conținuturilor nu este permisă participanților pentru protejarea confidențialității colegilor de grup și copyright-ului deținut de Prof  dr  Sebastian Stănculescu.

Training-ul nu reprezintă o formă de terapie de grup sau o formare profesională, neavând credite profesionale aferente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *