Școală de vară – 15-22 iulie 2016

ECHILIBRU ÎNTRE LUMI

Eu și noi

Școală de vară pentru

dezvoltare personală

15 – 20 /22 iulie 2016

 

 

Dragi prieteni,

Vă învit cu drag și în acest an la un alt fel de seminar pentru dezvoltare personală și spirituală, unde vom lucra prin mișcare, arte combinate și exerciții sociale pentru a armoniza în noi extremele și a căuta echilbrul cu lumea din jurul nostru. Experiența Școlii de vară 2015 a fost îndreptată spre eu, cea din 2016 se va îndrepta spre modul în care eul individual se armonizează cu natura și cu cei din jurul său.

Despre

Viața modernă ne depărtează deseori de la noi înșine, astfel că avem nevoie de un timp acordat doar nouă pentru a ne aduna, a ne oferi liniște și bucurie, a ne regăsi. 

Întâlnirea din acest an își propune să ne aducă în exerciții concrete prin care să oferim sufletului nostru o respirație însănătoșitoare și o eliberare de ceea ce trebuie lăsat în urmă, pentru a dezvolta forțele noi de care avem nevoie în prezent. Vă provoc așadar la o nouă întâlnire de 5/7 zile unde ne vom oferi momente speciale pentru sufletul nostru în care să ne apropiem de nevoile noastre, de potențialul nostru, de idealurile noastre autentice.

Găsind spațiul de echilibru cu noi înșine, vom căuta porți spre a crește această armonie în relația cu natura și cu oamenii din jurul nostru.

Toate exercițiile sunt create pentru a vă oferi o serie de experiențe transformatoare care să aducă un aport autentic dezvoltării voastre individuale și sociale.

Conținut

– exerciții de echilibrare în trup și de armonizare;

– ateliere de prelucrat lut și meșteșuguri tradiționale;

– exerciții pentru dezvoltarea voinței și curajului;

– ateliere de dans și muzică tradițională;

– excursii în Munții Orăștiei;

– foc de tabără și povești de seară;

– tehnici meditative în dezvoltarea personală.

Structură

Programul presupune participarea la activități intensive, începând cu ora 09:00 și încheindu-se seara, la ora 18:00 Toate evenimentele sunt destinate dezvoltării voastre personale și spirituale, astfel că experiențele mijlocite de toate atelierele sunt clădite una pe alta, pentru a oferi un sprijin real în dezvoltarea voastră la finalul celor 5, respectiv 7 zile.

Dimineața vom avea un atelier și un curs, iar după-masa un atelier și un curs care presupun în unele zile o drumeție în locuri deosebite din împrejurimi.

Participare

La acest eveniment poate participa orice om care se caută pe sine și care dorește să lucreze cu el pentru a deveni un om mai bun, mai echilibrat, mai puternic pentru împlinirea sarcinilor sale de destin. Pot lua parte persoane care nu au participat anterior la ateliere de dezvoltare personală cu condiția să aibă peste 16 ani și să ne anunțe la înscriere dacă au probleme de sănătate speciale.

Școala de vară va dura 7 zile.

Locație

Detalii vor fi trimise celor înscriși.

Înscrieri

Pentru a vă rezerva un loc sau pentru informații suplimentare vă rugăm trimiteți un email AICI. Datorită specificului activităților, locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea înscrierii

Organizator si coordonare activitati

Sebastian Stănculescu – psiholog