Școală de vară pentru dezvoltare personală, 17-24 iulie 2015

ECHILIBRU ÎNTRE LUMI

Școală de vară pentru dezvoltare personală

17 – 22 /24 iulie 2015

 

 

Dragi prieteni,

Vă învit cu drag la un alt fel de seminar de autocunoaștere, dezvoltare personală și meditație, unde vom lucra prin mișcare, arte combinate și exerciții sociale pentru a echilibra în noi extremele și a căuta centrul interior de stabilitate a eului.

Despre

Viața modernă ne depărtează deseori de la noi înșine, astfel că avem nevoie de un timp acordat doar nouă pentru a ne aduna, a ne oferi liniște și bucurie, a ne regăsi. 

Întâlnirea din acest an își propune să ne aducă în exerciții concrete prin care să oferim sufletului nostru o respirație însănătoșitoare și o eliberare de ceea ce trebuie lăsat în urmă, pentru a dezvolta forțele noi de care avem nevoie în prezent. Vă provoc așadar la o întâlnire de 5/7 zile unde ne vom oferi momente speciale pentru sufletul nostru în care să ne apropiem de nevoile noastre, de potențialul nostru, de idealurile noastre autentice.

Vom călători în timp prin experiențe arhetipale ale culturilor vechi, care reașează structurile fundamentale ale noastre, unde vă așteaptă surprize și bucurii de mult uitate ale copilăriei omenirii pentru a prelua de aici entuziasmul, curajul și creativitatea de care avem nevoie în sarcinile concrete ale vieții noastre actuale.

Toate exercițiile sunt create pentru a vă oferi o serie de experiențe transformatoare care să aducă un aport autentic dezvoltării voastre individuale la finalul evenimentului.

Conținut

– exerciții de echilibrare în trup și de armonizare cu Natura;

– ateliere de prelucrat lut și meșteșuguri tradiționale;

– exerciții pentru dezvoltarea voinței și curajului;

– ateliere de dans și muzică tradițională;

– excursii în locurile de inițiere ale dacilor;

– foc de tabără și povești de seară;

– tehnici meditative în dezvoltare personală.

Structură

Programul presupune participarea la activități intensive, începând cu ora 09:00 și încheindu-se seara, la ora 18:00. Toate evenimentele sunt destinate dezvoltării voastre personale și spirituale, astfel că experiențele mijlocite de toate atelierele sunt clădite una pe alta, pentru a oferi un sprijin real în dezvoltarea voastră la finalul celor 5, respectiv 7 zile.

Dimineața vom avea un atelier și un curs, iar după-masa un atelier și un curs care presupun în unele zile o drumeție în locuri deosebite din împrejurimi.

Participare

La acest eveniment poate participa orice om care se caută pe sine și care dorește să lucreze cu el pentru a deveni un om mai bun, mai echilibrat, mai puternic pentru împlinirea sarcinilor sale de destin. Pot lua parte persoane care nu au participat anterior la ateliere de dezvoltare personală cu condiția să aibă peste 16 ani și să ne anunțe la înscriere dacă au probleme de sănătate speciale.

Tabăra va dura 5 zile cu program mediu. Opțional există o aprofundare de două zile, care abordează tema depășirii personalității și a temperamentului în dezvoltarea personală, care prelungește tabara cu încă 2 zile, în care vor fi prelucrate și exersate mai mult tehnicile învățate. Participarea la cel de-al doilea eveniment este recomandată celor care au parcurs drumul de 5 zile, dar acceptăm în grup și persoane care vin doar pentru aceste două zile.

Locație

Evenimentul va avea loc în apropierea multor situri arheologice vechi, cu importanță mare în formarea culturilor preistorice ale Europei Vechi. Detalii vor fi trimise celor înscriși.

Organizator

Prof. Dr. Sebastian Stănculescu – facilitator cursuri dezvoltare personală, trainer, lifecoach, autor.