Școala de vară: FORTIFICAREA EULUI ȘI SENSUL VIEȚII, 17-22 iulie 2018

FORTIFICAREA EULUI

ȘI SENSUL VIEȚII

 Școala de vară 

pentru dezvoltare personală și spirituală

17 – 22 iulie 2018

 

Dragi prieteni,

Vă invit și în acest an la un alt fel de seminar pentru dezvoltare personală și spirituală, unde vom lucra prin tehnici de dezvoltare a conștienței, arte combinate și introspecție pentru a ne apropia de o temă profundă a vieții omenești: SENSUL VIEȚII. Această temă a fost propusă ca preocupare a școlii de vară timp de trei ani, acesta fiind anul al doilea din triadă. În 2018 vom lucra asupra fortificării eului, a puterii lăuntrice a omului. 

Structură

Programul presupune participarea la  5 zile de activități intensive, începând cu ora 10:00 și încheindu-se seara, la ora 17:00. Toate evenimentele sunt destinate dezvoltării personale, astfel că experiențele mijlocite de toate atelierele sunt clădite una pe alta, pentru a oferi un sprijin real în dezvoltarea fiecărui participant la finalul celor 5 zile.

Dimineața vom avea un atelier și un curs, iar după-masa un atelier și un curs care presupun în unele zile o drumeție în natură.

Program

09:00-10:00 – Mic dejun

10:00-11:15 – Atelier

11:30-13:00 – Curs

13:00 – 14:00 – Masa de prânz

14:15-15:30 – Atelier

15:45-17:00 – Curs

19:00 – 20:00 – Cina

După ora 17:00, programul este liber. 

Deschiderea va avea loc marți, 17 iulie, la ora 18:00, iar încheierea duminică, 22 iulie, la ora 13:00. 

Participare

La acest eveniment poate participa orice om care dorește să lucreze la dezvoltarea lui personala pentru a deveni un om mai bun, mai echilibrat, mai puternic pentru împlinirea sarcinilor sale de destin. Pot lua parte la evebiment și persoane care nu au participat anterior la ateliere de dezvoltare personală cu condiția să aibă peste 16 ani și să ne anunțe la înscriere dacă au probleme de sănătate speciale.

Școala de vară va dura 5 zileLocurile fiind limitate, ele se vor ocupa în ordinea înscrierilor.

Locație

Evenimentul va avea loc într-o zonă de munte aproape de centrul țării, detaliile vor fi trimise celor înscriși.

Costuri

700 lei costul de participare/persoană la cursuri și ateliere fără cazare și masă incluse. 

Cazarea și masa se vor organiza individual de către fiecare participant, la pensiuni și hoteluri din apropierea locului de desfășurare a evenimentului sau cu 1150 lei de vă puteți alătura grupului cu taxa de participare care include și cazare cinci nopți cu trei mese vegetariene pe zi. Există un număr fix de 70 de locuri la pensiunile care ne-au găzduit și în trecut, care se vor ocupa în ordinea înscrierilor/solicitărilor. Camerele sunt cu 2 sau cu 3 paturi, in condiții decente.

Înscrieri

Pentru a vă rezerva un loc sau pentru a solicita informații suplimentare vă rugăm trimiteți un email AICI. Datorită specificului activităților, locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea înscrierilor. 

Organizator si coordonare activitati

Sebastian Stănculescu – psiholog, consilier biografic, facilitator cursuri dezvoltare personală, lifecoach, autor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.