Școala de vară 2019: PUTERILE INTERIOARE

PUTERILE INTERIOARE 

Școala de vară 

pentru dezvoltare personala

21-26 iulie 2019

 

Dragi prieteni,

Vă invit și în acest an la un seminar pentru dezvoltare personală , unde vom lucra prin tehnici de dezvoltare a conștienței, arte combinate și introspecție pentru a descoperi și consolida puterile noastre interioare.

Structură

Programul presupune participarea la  5 zile de activități intensive, începând cu ora 10:00 și încheindu-se seara, la ora 17:00. Toate evenimentele sunt destinate dezvoltării personale, astfel că experiențele mijlocite de toate atelierele sunt clădite una pe alta, pentru a oferi un sprijin real în dezvoltarea fiecărui participant la finalul celor 5 zile.

Program

09:00-10:00 – Mic dejun

10:00-11:15 – Atelier dezvoltare abilitati sociale

11:30-13:00 – Curs dezvoltare personala I

13:00 – 14:00 – Masa de prânz

14:00-15:15 – Atelier artistic

15:30-17:00 – Curs dezvoltare personala II

19:00 – 19:30 – Cina

După ora 17:00, programul este liber initiativelor si proiectelor individuale.

Deschiderea scolii de vara va avea loc vineri, 19 iulie 2019, la ora 19:30, cu prelegerea „Super-eul si super-puterile omului, iar încheierea va fi miercuri, 24 iulie 2019, la ora 13:00, cu prelegerea „Moralitatea si valorile”.

Participare

La acest eveniment pot participa cei care doresc să lucreze la dezvoltarea lor personala pentru a deveni mai buni, mai echilibrati, mai puternici. Pot lua parte la eveniment și persoane care nu au participat anterior la ateliere de dezvoltare personală, cu condiția să aibă peste 16 ani și să ne anunțe la înscriere dacă au probleme de sănătate speciale.

Școala de vară va dura 5 zileLocurile fiind limitate, ele se vor ocupa în ordinea înscrierilor, dupa ce trainerul aproba solicitatarile de participare.

Locație

Evenimentul va avea loc la Izvorul Mureșului. Detaliile de participare la scoala de vară vor fi trimise celor înscriși.

Costuri

750 lei Participare/persoană, fără cazare și masă incluse (participantul își asigură singur cazare în zonă).

1300 lei Participare + cazare + masă. Avem un număr fix de 50 de locuri la centrul de agrement care ne-a găzduit și în trecut, locuri care se vor ocupa în ordinea înscrierilor. Camerele sunt cu 3 paturi, in condiții decente, pachetul oferit cuprinzand trei mese vegetariene pe zi. Centrul are puține camere cu 2 paturi. Prioritate la camerele cu 2 paturi au părinții insotiti de copii. Am convenit, la pachet, ca pentru 125 lei în plus de persoană să poată fi achitat cel de-al treilea pat, de comun acord, beneficiind astfel tot de o cameră cu două locuri, pentru cei care nu doresc doi colegi, ci doar unul. Aceste detalii se vor anunta la inscriere.

Înscrieri

Pentru a vă rezerva un loc sau pentru a solicita informații suplimentare vă rugăm trimiteți un email AICI. Datorită specificului activității, locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea înscrierilor.

Pentru rezervarea unui loc se va achita un avans (nerambursabil) in valoare de 300 lei la inscriere.

Organizator și coordonare activități

dr. Sebastian Francisc Stănculescu – trainer, coordonator cursuri dezvoltare personală, psiholog,  autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.