Dezvoltare personală pentru adolescenți

Ateliere gratuite de dezvoltare personală

și life coaching pentru adolescenți

Ce

De multe ori dezvoltarea personală este cea care ne oprește din a face în viață ceea ce ne dorim pentru a atinge potențialul nostru maxim atât la nivel profesional, cât și la nivel personal. În ultimii ani au fost organizate grupe de dezvoltare personală și life coaching pentru adolescenți și studenți unde ne-am întâlnit cu întrebările provocatoare, cu problemele reale de viață și cu nevoia tinerilor de a-și găsi propriile resurse într-un mod autentic.

La solicitarea tinerilor liceeni sau studenți, a cadrelor didactice sau a instituțiilor de învățământ universitar din Bucuresti pot fi organizate, în colaborare cu noi, ateliere gratuite de dezvoltare personală și orientare profesională pentru adolescenți și tineri.

De ce

Aceste ateliere sunt gratuite pentru că fac parte din idealul nostru comun de voluntariat și susținere a tinerilor pentru dezvoltarea lor personală și profesională. Considerăm că toți tinerii ar trebui să poată beneficia de consiliere și susținere în inițiativele lor și în dezvoltarea lor personală, pentru a putea clădi împreună o lume mai responsabilă, mai empatică și mai liberă.

Cum

Atelierele sunt dezvoltate pe baza unei experiențe de lucru cu tinerii de peste 10 ani, fiind structurate pe teme de maximă importanță în consolidarea personalității, precum stima de sine, imaginea de sine și încrederea, profesia și rolurile sociale.

În cadrul atelierelor tinerii vor putea propune teme importante de lucru, vor primi susținere în realizarea unor proiecte proprii în domeniul social și vor avea ocazia să lucreze împreună cu tehnici de dezvoltare personală pentru a crește noi abilități sociale și personale individuale.

Când

Evenimentele pot fi organizate doar în timpul săptămânii, cu ateliere de 50 de minute, în funcție de disponibilitatea facilitatorilor și psihologilor care sunt implicați în program. Unele grupe vor fi coordonate direct de domnul profesor Stănculescu, în măsura disponibilității, altele de colegi colaboratori. De regulă, sunt stabilite serii de 3-5 întâlniri modulare, cu frevență săptămânală sau bilunară, pentru eficiența prelucrării temelor abordate la nivel personal între două întâlniri. Recomandarea noastră este ca un grup de liceeni/studenți să fie cei care propun teme specifice problemelor pe care le întâlnesc în raport cu școala/facultatea, familia, mediul social sau relaționarea.

Solicită ateliere

Pentru a solicita organizarea unor ateliere de dezvoltare personală pentru adolescenți cu noi, trimiteți un email la contact@sebastianstanculescu.ro din partea institutiei dvs.