CONFERINȚE / SEMINARII


CONFERINȚE / PRELEGERI


La solicitarea dvs. pot fi organizate  conferințe pe teme de consiliere de imagine, managementul stressului, dezvoltare personală aplicată, psihologie organizațională sau leadership cu Prof. Dr. Sebastian Stănculescu.

Onorariul pentru aceste evenimente se va stabili în intervalul 10 000 – 18 000 lei, în funcție de specificul solicitării, de durata conferinței și de subiectul abordat.


SEMINARII / WORKSHOPURI


Seminarii aplicate sau workshopuri tematice cu Prof. Dr. Sebastian Stănculescu pot fi organizate în format fizic sau online, în limba engleză sau limba română.

Onorariul pentru aceste evenimente se va stabili în intervalul 12 000 – 25 000 lei, în funcție de numărul de participanți, durata și de specificul activității.


Pentru a solicita organizarea unui eveniment cu Dr. Sebastian Stănculescu trimiteți un email la adresa contact@sebastianstanculescu.ro cu detalii și date de contact pentru a stabili o programare.

(Să nu uitați să verificați și folderul „Spam” când așteptați un răspuns din partea noastră, întrucât este posibil ca acesta să fie redirecționat spre „Spam” de către providerul dvs. de email)