CONFERINȚE / SEMINARII


CONFERINTE / PRELEGERI


La solicitarea unor companii, centre culturale sau ONG-uri pot fi organizate prelegeri / conferințe pe teme de coaching, mentorat în dezvoltare personală sau parenting cu prof. Dr. Sebastian Stănculescu.

Onorariul pentru aceste evenimente se va stabili între 4000 și 6000 lei, în funcție de specificul solicitării și de subiectul abordat.


SEMINARII


La solicitarea unor ONG-uri, centre culturale sau companii pot fi organizate  seminarii sau ateliere practice pe teme de coaching, mentorat în dezvoltare personală sau parenting cu prof. Dr. Sebastian Stănculescu.

Onorariul pentru aceste evenimente este de 5000 și 7000 lei, în funcție de numărul de participanți și de specificul activității.


Pentru a solicita organizarea unui eveniment cu Sebastian Stănculescu trimiteți un email la adresa contact@sebastianstanculescu.ro cu detalii și date de contact pentru a stabili o programare.

(Să nu uitați să verificați și folderul „Spam” când așteptați un răspuns din partea noastră, întrucât este posibil ca acesta să fie redirecționat spre „Spam” de către providerul dvs. de email)