ACADEMIA PENTRU COPII ȘI TINERI

Consciousness Development Psychology Association

ACADEMIA PENTRU COPII ȘI TINERI

De ce și cum

Mulți părinți își doresc să le ofere copiilor cursuri și ateliere multiple, ajungând deseori să îi suprasolicite pe cei mici cu așteptările lor. Este important ca cei mici să poată avea parte de activități extrașcolare cu sens, care să clădească în ei abilități noi sociale și culturale pentru a se descurca mai bine în viață ca adulți, dar nu cu prețul jocului și bucuriei celor mici.

Pentru a veni în întâmpinarea dorinței copiilor de a învăța lucruri noi și de a-și îmbogăți cunoștințele într-un mod viu, începând cu luna februarie 2017, Asociația Consciousness Development Psychology deschide proiectul „ACADEMIA PENTRU COPII” în cadrul căreia putem să le oferim copiilor un alt stil de învățare și joc, bazat pe experiența vastă a pedagogiilor alternative și psihologiei dezvoltării copilului.

Coordonare

Proiectul este coordonat de prof. dr. Sebastian Francisc Stănculescu, lector asociat la Universitatea din București, pe specialitatea Pedagogii Alternative, trainer în pedagogia Waldorf, director al Școlii Libere Waldorf din București (2013-2016), conferențiar pe teme de parenting, psihologia educației și life coach. Cursurile sunt însoțite de unul sau doi adulți-mentori, în funcție de specificul activității, cu specializări în domeniile pe care le predau.

Pentru cine

Proiectul este adresat copiilor și tinerilor.

Costuri

Participarea la cursuri este deschisă tuturor copiilor și tinerilor care își doresc să lucreze alături de noi, oferta noastră cuprinzând pachete speciale pentru participarea ritmică la unul sau mai multe evenimente. Pentru participarea la un singur atelier se va achita un onorariu de 40 lei. Pentru participarea ritmică la evenimente, onorariul va fi:

Cursul de arte și istoria artei (9-13 ani) – onorariu 240 lei / lună (8 ateliere, marți și joi, 17:00 – 18:20) click aici http://consciousnessdevelopmentpsychology.com/academia-pentru-copii-curs-de-arte-combinate-si-istoria-artei/;
 
Cursul de limba engleză „Creative English” (9-13 ani) – onorariu 120 lei / lună (4 ateliere, marți, 15:30 – 16:45);
 
Cursul de psihologie si dezvoltare personala (14-19 ani) – onorariu 120 lei (4 ateliere, joi, 18:30 – 19:45) click aici http://consciousnessdevelopmentpsychology.com/academia-pentru-adolescenti-curs-de-psihologie-si-dezvoltare/;
 
Cursul de istoria culturilor și civilizațiilor (9-13 ani) – onorariu 120 lei (4 ateliere, joi, 15:30 – 16:45) click aici http://consciousnessdevelopmentpsychology.com/academia-pentru-copii-si-tineri-curs-de-istoria-culturilor-si-civilizatiilor/;
 
La finalul modulelor se va elibera o diploma de participare pentru fiecare curs in parte.

La fiecare grupă există un loc gratuit pentru persoanele aflate în dificultate, acoperit prin sponsorizări și donații. Apelați la acest loc cu încredere, dacă aveți nevoie de sprijn.

Când și unde

Cursurile Academiei pentru copii și tineri se desfășoară în zilele de marți și joi, începând cu data de 14.02.2017, la sediul Consciousness Development Psychology Association din București (Bdul. Nicolae Titulescu nr. 1, în Piața Victoriei).

Programele cursurilor Academiei pentru copii și tineri:

Marți, 17:00 – 18:20 – CURS DE ARTE ȘI ISTORIA ARTEI (copii 9-13 ani) AICI;

Joi, 11:00 – 12:00 – CURS DE PSIHOLOGIE  (tineri) AICI;

Joi, 15:30 – 16:45 – CURS DE ISTORIA CULTURILOR ȘI CIVILIZAȚIILOR (copii 9-13 ani) AICI;

Joi, 17:00-18:20 – CURS DE ARTE ȘI ISTORIA ARTEI (copii 9-13 ani);

Joi, 18:30 – 19:45 – CURS DE PSIHOLOGIE  (tineri) AICI;

Joi, 19:45 – 21:00 – CURS DE ANTREPRENORIAT (tineri 14-19 ani) AICI.

Înscrieri

Pentru a vă înscrie la Academia pentru Copii și Tineri organizată de noi trimiteți un email la adresa: contact@consciousnessdevelopmentpsychology.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.